Här är du: Hem/Katter/Våra Katter/


Wilde


Wilde

Wilde är en hane, Vit och lite grått
17 år 7 månader

När Wilde kom till mig var hans päls rakad. Han ville knappt visa sig utan låg mest under badkaret första tiden. Som tur var fattade han genast tycke för min andra katt Svante. Wilde lärde sig nog mycket om människor genom att se hur Svante betedde sig i olika situationer. Wilde blev som Svantes svans, där Svante befann sig var inte Wilde långt ifrån.

Wilde är försiktig snarare än skygg. Jag brukar gå omkring och bära honom utan problem. Men man kan inte lyfta upp honom i sitt knä och tro att han ska stanna kvar. Han bestämmer själv och kommer ibland när jag ligger i soffan, trampar försiktigt sig tillrätta och lägger sig när han känner sig trygg.

Han brukar väcka mig på morgonen genom att trampa omkring i sängen och spinna. Och på kvällen när jag ska lägga mig brukar han hoppa upp i sängen för lite kvällsgos. Han älskar att bli borstad och man kan borsta honom överallt, gärna magen och svansen. När jag trummar med borsten i mattan så kommer han springande.

Wilde behöver nog en kattkompis för att känna sig trygg och stimulerad. Samt mycket stimulans i form av leksaker som ligger framme. Han pratar ganska mycket och jag tror att det är när han är uttråkad eller ängslig. För det händer oftast när Svante har dragit sig undan och Wilde letar efter Svante.

Wilde gillar inte att känna sig trängd. Till exempel när man sätter på honom sele eller lastar honom i bur. Det går men han gillar det inte. Han älskar livet som innekatt men går gärna ut på en balkong eller inhägnad uteplats och nosar lite, nyfiken som han är.

Sammanfattat kan man säga att Wilde är försiktig, lugn, nyfiken, kelen, pratglad. Jag tror att Wilde behöver någon som är lugn, har mycket tid och kanske en trevlig kattkompis. Wilde är alltid nyfiken och vänlig när han träffar nya katter. En riktig helyllekille. Och så vacker!
fattat kan man säga att Wilde är försiktig, lugn, nyfiken, kelen, pratglad. Jag tror att Wilde behöver någon som är lugn, har mycket tid och kanske en trevlig kattkompis. Wilde är alltid nyfiken och vänlig när han träffar nya katter. En riktig helyllekille. Och så vacker!Här kan du läsa mer om hur adoptionen går till
Wilde har fått ett hem.


Dagbok för Wilde:
Dela
Det här är några av de
katter som behöver hem,
klicka här för att se fler.Curry

Fräsen

Thelise

Max

Belz

Steve Purrington


Artiklar

Antal besökare

Totalt: 3331517
I dag: 994Jourtelefon: 070 402 76 12Vi stöder Akutgruppen

Swish: 1236931729
Plusgiro: 58 84 73-9
Bankgiro: 727-2982
Alla pengar går oavkortat till nödlidande katter!
Org.nr: 802458-0287


[Jourhem] [Administrera] [Sitemap]
© 2009-2013 Akutgruppen - Design Roland Johansson efter en idé av Niklas Wanjura