Här är du: Hem/Katter/Våra Katter/


Smurfan


Smurfan

Smurfan är en tam hona, van vid hundar, van vid andra katter, Svart
6 år 3 månader

Detta är lilla Smurfan. Första gången jag såg henne kommer jag aldrig att glömma. Så stora och oförstående ögon har jag nog aldrig sett förut och mitt hjärta gick i tusen bitar. Hennes blick är och var så talande och hon var så rädd.

Hon hittades övergiven, utsvulten och frysandes tillsammans med sin bror i ett industriområde i Huddinge. Vi lyckades fånga in dem i en fälla och hon fick komma in i värmen. Hon var undernärd när hon kom in och är väldigt liten för sin ålder. Nu har hon dock fått gott hull efter all mat, värme och bus med kattkompisar.

Hon är dock väldigt försiktig, som om hon inte vågar lita på att människorna ska fortsätta vara snälla mot henne, som om det "är för bra för att vara sant".Det är som om hon konstant ber om ursäkt för att hon finns till.

Hon behöver ett kärleksfullt hem som kan visa henne att det ÄR så bra- och sant! Att hon är ett underbart litet liv som förtjänar allt gott i detta livet, även fast hon hade en så jobbig början. Hon är så otroligt snäll. Hon ger upp totalt när man hanterar henne. När vi undersökte henne för skabb etc, så var hon som paralyserad. Hon utelämnar sig själv totalt i människans händer, även fast hon är så rädd. Hon är en känslig liten själ som behöver hanteras varsamt.

Just nu bor hon i ett akuthem i Haninge tillsammans med sin halvbror Rudolf och akuthemmets 3 egna kissar samt en hund. Hon älskar att busa med sina kattkompisar och vill absolut ha minst en kattkompis. Hunden bryr hon sig inte om särskilt mycket alls.

Hon är lite avvaktande mot främlingar men är fullt klappbar och väldigt kelig mot akutmatte och husse.Här kan du läsa mer om hur adoptionen går till
Smurfan har fått ett hem.


Dagbok för Smurfan:
2015-03-28 Akutmatte skriver
2014-01-13 måndag 13 januari
Dela
Det här är några av de
katter som behöver hem,
klicka här för att se fler.Curry

Fräsen

Thelise

Max

Belz

Steve Purrington


Artiklar

Antal besökare

Totalt: 3342011
I dag: 549Jourtelefon: 070 402 76 12Vi stöder Akutgruppen

Swish: 1236931729
Plusgiro: 58 84 73-9
Bankgiro: 727-2982
Alla pengar går oavkortat till nödlidande katter!
Org.nr: 802458-0287


[Jourhem] [Administrera] [Sitemap]
© 2009-2013 Akutgruppen - Design Roland Johansson efter en idé av Niklas Wanjura