Här är du: Hem/Katter/Våra Katter/


Pipis


Pipis

Pipis är en kelen hona,
7 år 5 månader

Pipis är syster till Morris och dotter till mamma Lotus Lotus födde dem i en källaren på ett äldreboende och hittades av fastighetsskötaren som genast kontaktade Akutgruppen. Här kan du läsa hela historien om hur det gick till.

Pipis är en väldigt nyfiken, smart och tuff liten tjej med skinn på näsan, det är Pipis som går rakt på när en utmaning eller nyhet finns tillgänglig.

Pipis och Morris är otroligt stabila och trygga kattungar de äter allt, älskar att busa och är avslappnade när man lyfter dem, när det gäller barn har de inga som helst problem och tillåter imponerande mycket. Det som skiljer Pipis och Morris åt utseendemässigt, är att Pipis har en smal ”mjölkmustach” på läppen, hon är mer vit på magen och är tabbymarkerad i pälsen med två välmarkerade gråa ränder över ryggen. Morris har en vit fläck på nosen och hans päls har en något mörkare nyans av grått.

Pipis och Morris är vana med andra katter och behöver lekkompisar i sina nya hem.Här kan du läsa mer om hur adoptionen går till
Pipis har fått ett hem.

Pipis och Morris leker i badrummet.


Dagbok för Pipis:
Dela
Det här är några av de
katter som behöver hem,
klicka här för att se fler.Curry

Fräsen

Thelise

Max

Belz

Steve Purrington


Artiklar

Antal besökare

Totalt: 3342031
I dag: 569Jourtelefon: 070 402 76 12Vi stöder Akutgruppen

Swish: 1236931729
Plusgiro: 58 84 73-9
Bankgiro: 727-2982
Alla pengar går oavkortat till nödlidande katter!
Org.nr: 802458-0287


[Jourhem] [Administrera] [Sitemap]
© 2009-2013 Akutgruppen - Design Roland Johansson efter en idé av Niklas Wanjura