Här är du: Hem/Katter/Våra Katter/


Missy


Missy

Missy är en kelen hona, van vid andra katter, Svart med vita tecken
12 år 10 månader

Missy bodde i en lada i Grödinge tillsammans med sina 4 små kattungar Buster, Imse, Mac och Tiger. Av denna kull fanns endast 4 ungar kvar för 3-4 av ungarna hade blivit uppätna av råttor. Även kattungen Åsa från Missys första kull födda i somras bodde där. Åsas 2 syskon var borta dom kanske hade råkat ut för samma öde som några av mamma Missys nuvarande kull hade gjort?

Missy och alla kattungarna skulle avlivas, men upphittaren hörde av sig till oss och vi tog hand om katterna. Nu längtar alla efter kärleksfulla hem.

Missy var stressad och hade väldigt lite mjölk när hon togs in så så den första tiden fick hennes kattungar matas med nappflaska av upphittaren sen en av våra volontärer och till slut nuvarande akutmatte. Mamma Missy blev lugn och harmonisk och mjölkproduktionen kom igång igen.

Akutmatte berättar:
Mamma Missy med sin stolta hållning har utvecklats jättemycket under tiden vi haft henne och är nu den mest kelna katt jag någonsin träffat. När vår väckarklocka ringer kommer hon som ett skott upp i sängen och säger godmorgon genom att spinna och sen ta ens varma plats. Hennes favorit är att ligga på ens mage när man sover.Här kan du läsa mer om hur adoptionen går till
Missy har fått ett hem.


Dagbok för Missy:
Dela
Det här är några av de
katter som behöver hem,
klicka här för att se fler.Curry

Fräsen

Thelise

Max

Belz

Steve Purrington


Artiklar

Antal besökare

Totalt: 3342143
I dag: 681Jourtelefon: 070 402 76 12Vi stöder Akutgruppen

Swish: 1236931729
Plusgiro: 58 84 73-9
Bankgiro: 727-2982
Alla pengar går oavkortat till nödlidande katter!
Org.nr: 802458-0287


[Jourhem] [Administrera] [Sitemap]
© 2009-2013 Akutgruppen - Design Roland Johansson efter en idé av Niklas Wanjura