Här är du: Hem/Katter/Våra Katter/


Amadeus


Amadeus

Amadeus är en hane,
9 år 4 månader

Amadeus kommer med några kullsyskon, totalt 7 stycken från ett vanvårdsärende som ligger hos länsstyrelsen.

Akuthemmet berättar:
Amadeus har legat i akutmattes knä i många timmar. Han har också börjat spinna när han ligger i famnen. Men han behöver mer klapp och gos innan hans rädsla försvinner. Han håller sig ibland undan de andra, och är "försvunnen" några timmar ibland. Han kan krypa upp i gömställen där han är svår att finna. Men när vår ännu okastrerade unge hane Pazu kom på besök häromdagen så blev lilla Amadeus som förvandlad. Han hade äntligen funnit sin pappa verkade han tänka, för han gick och strök sig mot honom och de tyckte om varandra från första stund. Akutmatte tror att Lilla Amadeus kan må bra av en annan katt i sin närhet. Det kan också hjälpa honom att komma över sin blyghet. Akutmatte tror att Lilla Amadeus har potential att bli mycket keligare och tryggare i sig själv om man ger honom mer tid och uppmärksamhet. Man måste vara försiktig med honom för han kan fräsa ifrån och även sätta ut en vass tass till sitt försvar.

Han har fått smeknamnet Klant-Pelle här hemma, namnet kommer av hans akrobatiska övningar som ganska ofta slutar med en krasch! Allting går att leka med och Amadeus är ofta i täten av kapplöpningnar som rasar fram och tillbaka i lägenheten. Amadeus är otroligt nyfiken på tvåbeningarna och har den senaste tiden varit först framme vid dörren när jag kommer hem. Händer är fortfarande lite läskiga, men ibland går det bra att bli klappad av bara farten! Amadeus är så otroligt söt och han visar mer och mer av sin charmiga personlighet varje dag.

Ni kan också läsa om Amadeus och hans syskon Izzie, Lilla Svarta Morris och Smilla på bloggen :metrobloggen.se/kissemissar

(men där heter amadeus "lilla randiga suzy"- då akuthemmet trodde det var en hona först, men det visades vara en liten kille ;)Här kan du läsa mer om hur adoptionen går tillAmadeus med sina kullsyskon Tuss och pricken.


Dagbok för Amadeus:
Dela
Det här är några av de
katter som behöver hem,
klicka här för att se fler.Bea

Helga

Alfrida

Signe

Maja

Gustaf


Artiklar

Antal besökare

Totalt: 3385218
I dag: 1022Jourtelefon: 070 402 76 12Vi stöder Akutgruppen

Swish: 1236931729
Plusgiro: 58 84 73-9
Bankgiro: 727-2982
Alla pengar går oavkortat till nödlidande katter!
Org.nr: 802458-0287


[Jourhem] [Administrera] [Sitemap]
© 2009-2013 Akutgruppen - Design Roland Johansson efter en idé av Niklas Wanjura