Här är du: Hem/Katter/Våra Katter/


Skrållan


Skrållan

Skrållan är en kelen hona, van vid andra katter, Sköldpaddsfärgad
15 år 7 månader

Helt otroligt vad denna katt är kelig!! Hon bokstavligen "jagar" akutmatte för att få kärlek och uppmärksamhet hela tiden.=) Kanske är hon lite utsvulten på sådant eftersom hon var avlivningshotad och var tvungen att dela allt med 15(!) andra katter. Nu trivs hon utmärkt när hon ENDAST behöver dela på "sin" människa med bara 1 katt till. Katten är Milton och de håller just på att lära känna varandra, hon är väldigt nyfiken på Milton men han är fortfarande lite blyg. Hon tycker om både människor och andra katter. Den som blir skrållans "människa" -får en underbar,fin,snäll och kelig familjemedlem!

Akutmatte skriver:
"Skrållan är en mycket trygg,tillitsfull och gosig katt. När hon först kom till oss tillbringade hon två dagar på olika gömställen medan hon kollade vad det var för nytt ställe hon hade kommit till. Men sedan kom hon fram och visade sig vara ett riktigt charmtroll, kanske den gosigaste katten som någonsin funnits!

Skrållan är väldigt sällskapssjuk och törstar efter kärlek. Hon följer efter vart man än går och vill helst vara nära nästan hela tiden. Hon ligger gärna och snusar alldeles intill datorn när vi sitter hemma och jobbar. Skrållan älskar att bli klappad, hon har ett alldeles speciellt sätt att attackgosa, genom att passionerat trycka nosen mot ens hand. Hon är också mycket förtjust i att bli klappad på magen och kliad under hakan, och rullar ofta runt på golvet.
Hon är också väldigt lekfull och kan roa sig själv långa stunder i taget med olika tygråttor och andra leksaker. Skrållan gillar att utforska och är särskilt nyfiken på olika typer av skåp och väskor, särskilt om det går att krypa in i dem. Men hennes absoluta favoritlek inkluderar en papperstuss som vi har knutit fast i ett rött snöre som hänger från ett dörrhandtag, den enkla leksaken verkar aldrig bli tråkig i skrållans ögon!"Här kan du läsa mer om hur adoptionen går till
Skrållan har fått ett hem.

Tar en liten tupplur....

zzzzz...
Dagbok för Skrållan:
Dela
Det här är några av de
katter som behöver hem,
klicka här för att se fler.Bea

Helga

Alfrida

Signe

Maja

Gustaf


Artiklar

Antal besökare

Totalt: 3383213
I dag: 455Jourtelefon: 070 402 76 12Vi stöder Akutgruppen

Swish: 1236931729
Plusgiro: 58 84 73-9
Bankgiro: 727-2982
Alla pengar går oavkortat till nödlidande katter!
Org.nr: 802458-0287


[Jourhem] [Administrera] [Sitemap]
© 2009-2013 Akutgruppen - Design Roland Johansson efter en idé av Niklas Wanjura