Här är du: Hem/Katter//Tassavtryck/Snöboll


Snöboll med matte önskar alla en God jul. Katten som blev inlämnad på en djurklinik för avlivning när han var ca 6 månader gammal och akutgruppen gjorde en akututryckning och hämtade honom.
Han fick snabbt ett eget hem och inte bara det. Han fick ett nytt namn och heter nu Smycke. Han har kattkompisar att busa och leka med och en uterastgård där han tillbringar dagarna när vädret är ok.
Han är nu snart 1½ år och har fått en tjock fin päls med en plymsvans. Att bli kammad och borstad är ok i ca 5 minuter. Sedan är det svårt att stå still så det blir pälsvård många gånger istället. Troligen är han döv som vita katter med blåa ögon är men det märks knappast något av det. Tvärtom är han den av katterna som nu är mest uppmärksam. Inte vill han missa något spännande.

I början när jag kom hem från jobbet stod katterna som vanligt innanför ytterdörren och mötte upp. Utom Smycke. Han fortsatte att sova men han lärde sig snabbt och nu står också han och väntar på matte.

Dammsugaren som de andra katterna tycker är otäck är rolig tycker Smycke som gärna stoppar in tassen i dammsugarröret. Får han också smaka en liten bit frukt blir han ändå nöjdare.
Han trivs som ”fisken i vattnet”


Dela
Det här är några av de
katter som behöver hem,
klicka här för att se fler.Curry

Fräsen

Thelise

Max

Belz

Steve Purrington


Artiklar

Antal besökare

Totalt: 3342772
I dag: 1310Jourtelefon: 070 402 76 12Vi stöder Akutgruppen

Swish: 1236931729
Plusgiro: 58 84 73-9
Bankgiro: 727-2982
Alla pengar går oavkortat till nödlidande katter!
Org.nr: 802458-0287


[Jourhem] [Administrera] [Sitemap]
© 2009-2013 Akutgruppen - Design Roland Johansson efter en idé av Niklas Wanjura