Här är du: Hem/Katter//Tassavtryck/Stina


Här kommer en hälsning från lilla Stina!

Lilla Stina flyttade in till oss i maj och efter en lite jobbig början då hon fräste enormt åt den katt som redan bodde här så har de nu blivit riktigt bra vänner. Det tog ett tag, först var Stina rädd och visste inte riktigt om hon kunde lita på honom och när hon väl lärt sig att han inte var farlig så hade han tröttnat på henne och hennes fräsande och ville inte ha så mycket med henne att göra. Men Stina gav inte upp, hon följde efter honom överallt, ville sova tätt intill och försökte tappert busa. Hon tar efter honom i allt och han har lärt henne var alla de bästa sovplatserna finns (sängen, soffan, katträdet, kontorsstolen) och i vilken låda matte och husse förvarar godis och leksaker. Efter ett par månader av bristande intresse från hans sida upptäckte han tillslut att Stina kan vara rätt rolig, numera ägnar de en stor del av lektiden med att springa runt och jaga varandra, brottas och ibland tvättar de till och med varandra!

Redan från första dagen tydde sig Stina direkt till människorna i familjen, vi blev direkt en familj och inte ens vår snart 2-åriga dotter med sina yviga gester och ibland höga stämma var läskig på något sätt utan Stina strök sig mot henne till hennes stora förtjusning.

Stina är en fantastisk liten tjej, hon älskar att utforska allt och hittar ständigt nya leksaker och en favorithobby är att jaga vår dotters ballonger och attackera dem tills de spricker. Hon älskar att busa med vippor men kan lika gärna leka runt själv med en boll, ett måttband eller en papperstuss. Allt går att lekas med är hennes motto!

Vi fick klappa henne redan från start men det tog några veckor innan hon kom och la sig i knät och det var en stor stund för matte. Hon har också en förkärlek för att tvätta matte, helst på fötterna. :)

Stina är en fantastiskt snäll, kärleksfull och busig tjej som aldrig skulle göra någon illa och vi är så otroligt glada och tacksamma för att just hon blev en del av vår familj.

På bilden ligger hon och myser på en flyttkartong med sin bästa vän, för jo, snart flyttar vi till hus och Stina längtar efter alla nya ytor (inomhus förstås) som hon kan springa på och den kattsäkrade balkongen där hon kan fånga flugor och lukta på hösten.

Varma hälsningar från hela familjen!


Dela
Det här är några av de
katter som behöver hem,
klicka här för att se fler.Curry

Fräsen

Thelise

Max

Belz

Steve Purrington


Artiklar

Antal besökare

Totalt: 3341218
I dag: 6765Jourtelefon: 070 402 76 12Vi stöder Akutgruppen

Swish: 1236931729
Plusgiro: 58 84 73-9
Bankgiro: 727-2982
Alla pengar går oavkortat till nödlidande katter!
Org.nr: 802458-0287


[Jourhem] [Administrera] [Sitemap]
© 2009-2013 Akutgruppen - Design Roland Johansson efter en idé av Niklas Wanjura