Här är du: Hem/Katter//Tassavtryck/Spicy


Hej.
Här kommer en hälsning från Spicy!
Nu har hon varit hos oss i en dryg månad. Som ni ser trivs hon storartat med vår äldre katt; Qvirre! Hon lär sig av honom, hur man skall göra. Hon följer honom vad han än gör. Han tycker nog att det blir lite mycket Spicy ibland, och då är det honom man får hjälpa. Men annars tar dom ett par, tre lekrundor varje dag. Och hon är inte den som är den! Hon leker jättemycket, det verkar nästan som ett uppdämt behov.
Just nu ligger hon och tittar på TV, en favoritsyssla. Häromdan såg hon en Utter på TV och blev alldeles till sig. Annars är hennes favoritintressen: Bollar, bollar och bollar! Snörstump och MAT! Hon är lite rund, men det får vara så tills hon har varit här lite längre.
Hon var så skygg i början och kan fortfarande vara det. Men nu får man klia henne, hon kommer till en och stryker sig mot en och vill vara nära. Hon vill vara med oss, även om att ligga med oss i soffan ännu är lite farligt. Men nedanför går bra. Hon har hittat sina platser och det är så roligt att se att hon trivs! Idag spann hon högt för första gången! Hon har avancerat snabbare än vi trodde den här damen. Vi får väl se hur hon är om en månad till... :-)
MVH
Göran, Alf, Qvirre och Spicy


Dela
Det här är några av de
katter som behöver hem,
klicka här för att se fler.Curry

Fräsen

Thelise

Max

Belz

Steve Purrington


Artiklar

Antal besökare

Totalt: 3343011
I dag: 1549Jourtelefon: 070 402 76 12Vi stöder Akutgruppen

Swish: 1236931729
Plusgiro: 58 84 73-9
Bankgiro: 727-2982
Alla pengar går oavkortat till nödlidande katter!
Org.nr: 802458-0287


[Jourhem] [Administrera] [Sitemap]
© 2009-2013 Akutgruppen - Design Roland Johansson efter en idé av Niklas Wanjura