Här är du: Hem/Katter//Tassavtryck/Kitty


2011 ville jag och min dotter pröva på att ta hand om en katt. Vi tog kontakt med akutgruppen efter att ha tittat på hemsidan och sett Kitty som vi tyckte såg väldigt söt ut. Redan en vecka efter kom Kitty hem till oss. Hon var sällskaplig redan från början men ville inte sitta i knät eller bli klappad allt för mycket. Det tyckte jag och min dotter Elin var lite tråkigt eftersom vi hade sett framför oss att mysa på kvällarna med en katt i knät.

Efter tre månader så var Kitty tryggare hos oss och började att hoppa upp i knät lite då och då till vår stora förtjusning! Nu när hon har bott hos oss i nästan två år så är hon världens keligaste katt och vill gosa mest hela tiden, så det har verkligen blivit en stor förändring.

Innan jul tog vi också över en Helig birmakatt från en familj som skulle flytta utomlands. Från början var Kitty väldigt rädd för den nya katten, men det släppte snart när hon insåg att det var en väldigt snäll katt. Nu är de nästan vänner, på så sätt att de nosar försiktigt på varandra och gärna är i samma rum.

Det är så mysigt med våra katter nu och vi är så glada över att akutgruppen gjorde det möjligt att vi fick pröva att ha katt innan vi bestämde oss.


Dela
Det här är några av de
katter som behöver hem,
klicka här för att se fler.Curry

Fräsen

Thelise

Max

Belz

Steve Purrington


Artiklar

Antal besökare

Totalt: 3341280
I dag: 6827Jourtelefon: 070 402 76 12Vi stöder Akutgruppen

Swish: 1236931729
Plusgiro: 58 84 73-9
Bankgiro: 727-2982
Alla pengar går oavkortat till nödlidande katter!
Org.nr: 802458-0287


[Jourhem] [Administrera] [Sitemap]
© 2009-2013 Akutgruppen - Design Roland Johansson efter en idé av Niklas Wanjura