Här är du: Hem/Katter//Tassavtryck/Tigern


I fredags fick jag hem min efterlängtade lilla ”Tigern” som idag kallas ”Fröken Sita” eller bara ”Sitan”

Allting har gått över förväntan bra, Sita var lite blyg i början mer redan efter 24 timmar hade hon vågat sig ut från sitt gömställe och visade sin keliga och lekfulla sida. Min andra katt, Churchill har tagit Sita med ro. Det första han gjorde var att inspektera hennes transportbur och han passade även på att charma Sonya och Isabelle som var med och lämnade Sita.

Churchill har betett sig som en riktig retfull storebror sedan första stund! När Sita vågat sig fram för att mysa så lurpassar han på henne bakom ett bord för att styggt skrämma in henne under sitt gömställe igen! Sedan kommer han och lägger sig hos mig och spinner sitt högsta – för att hon ska höra det såklart! Men bortsätt från denna retsticka till storebror så har Churchill välkomnat Sita fantastiskt bra! Trots att hon väser och markerar för honom så har han inte sagt ett ljud tillbaka! Min snälle kille!

Kväll nummer två som Sita var hos mig hade jag över några vänner på besök och det dröjde inte länge för Sita att komma fram och stryka sig, ”hoppstånga” och kela med sällskapet! Hon verkar ha kommit till ro snabbt, dock är hon fortfarande lite osäker vilket inte är speciellt konstigt. :)

Igår fick Churchill sin första puss av Sita! Han satt och inspekterade min matlagning när Sita smög fram och gav honom en liten puff på pannan! Så söta! Även idag på morgonen så har hon strukit sig mot honom och han verkar tycka att det är mysigt. :)

Churchill som annars inte är så bra på att leka själv har börjat med de nu när han har sett henne leka. :) Och Sita har hittat sitt favoritställe att sova på – i transportburen!


Dela
Det här är några av de
katter som behöver hem,
klicka här för att se fler.Curry

Fräsen

Thelise

Max

Belz

Steve Purrington


Artiklar

Antal besökare

Totalt: 3342777
I dag: 1315Jourtelefon: 070 402 76 12Vi stöder Akutgruppen

Swish: 1236931729
Plusgiro: 58 84 73-9
Bankgiro: 727-2982
Alla pengar går oavkortat till nödlidande katter!
Org.nr: 802458-0287


[Jourhem] [Administrera] [Sitemap]
© 2009-2013 Akutgruppen - Design Roland Johansson efter en idé av Niklas Wanjura