Här är du: Hem/Katter//Tassavtryck/Hekla


Sommaren 2011 hade jag bestämt mig. Jag skulle bli med katt för första gången i mitt liv. Akutgruppen hade jag besökt många många gånger och kikat på kissekatterna och önskat att jag hade en egen. Så hittade jag en bild på den sötaste svart-vita katten jag någonsin sett! Hon skulle bli min! Jag fick ha henne på prov ett par veckor eftersom hennes "akuthems-mamma" skulle åka bort och jag var i sjunde himlen. Tråkigt nog rymde hon ett par dagar senare och jag blev förkrossad. Jag trodde aldrig att jag skulle få se den där lilla kissen igen. Vi la ut en fälla och jag hängde upp lappar överallt och hoppades på det bästa, och efter ungefär 2 veckor ute i det vilda, hittade jag henne! Tänka sig att det var lilla Hekla! Jag var överlycklig! Jag insåg verkligen hur mycket hon betydde för mig, så jag bestämde mig för att adoptera henne direkt.

Idag mår Hekla prima och äter gott och älskar att utforska saker och ting. Hon älskar att sitta i fönstret och kika på fåglar och jaga småkryp som hon hittar i hemmet. Hon älskar spenat och räkor och torrmat är det bästa som finns! Hon är väldigt kelig och älskar att springa efter mig vart jag än går och prata om allt mellan himmel och jord med mig. Jag är så glad att hon är min och jag låter henne få veta flera gånger om dagen hur mycket jag älskar henne och hon visar det genom att spinna högt i min famn.

Jag vill tacka er på Akutgruppen och kvinnan som ringde och sa att hon hittat "en svart-vit katt". Utan er hade jag inte haft min bäbis och jag hade inte varit lika tillfredställd med mitt liv som jag är idag. Tack för allt!


Dela
Det här är några av de
katter som behöver hem,
klicka här för att se fler.Curry

Fräsen

Thelise

Max

Belz

Steve Purrington


Artiklar

Antal besökare

Totalt: 3341294
I dag: 6841Jourtelefon: 070 402 76 12Vi stöder Akutgruppen

Swish: 1236931729
Plusgiro: 58 84 73-9
Bankgiro: 727-2982
Alla pengar går oavkortat till nödlidande katter!
Org.nr: 802458-0287


[Jourhem] [Administrera] [Sitemap]
© 2009-2013 Akutgruppen - Design Roland Johansson efter en idé av Niklas Wanjura