Här är du: Hem/Katter//Tassavtryck/Dolly och PimPim


I oktober 2009 adopterade vi Dolly. Hon var endast 5 månader, men hade redan en stor personlighet! Hon var framåt redan från första dagen och har alltid varit nyfiken och modig. Hon älskar att busa och är väldigt kreativ i sina lekar. Hon vill gärna vara med och när vi kommer hem så springer hon fram till dörren för att hälsa oss välkomna hem. Dolly älskar att kela och mysa och hon charmar alla som hon kommer i kontakt med. Hon är en oerhört snäll och kärvänlig katt och vi känner oss lyckligt lottade som fått henne och kan kalla henne för vår egen. I Dolly har vi funnit en vän för livet.

PimPim adopterade vi för några veckor sedan. Han kom till oss som en skygg herre och de första dagarna gömde han sig under soffan och ville inte ha något med oss att göra. Efter ett par dagar började han visa sig framme lite oftare. Han kunde hantera att vara i samma rum som oss, men ville inte bli uppmärksammad. Han reagerade på minsta lilla ljud och sprang och gömde sig. Med tiden började han förstå att vi inte ville honom något illa och kunde ta godis ur vår hand, men ingen fick röra honom för då skyggade han tillbaka. När ca två veckor gått fick jag börja klappa honom vid huvudet, men inte kroppen. När tre veckor gått fick jag äntligen klappa hela hans kropp! Så nu har han börjat kela och förstått att det faktiskt är rätt skönt och tar ofta initiativ till att bli klappad! Han gillar att gnida ansiktet mot fingrarna och efter ett tag slänger han sig plötsligt på golvet och väntar på att bli klappad på magen. Om det går för sakta rullar han runt och tittar förväntansfullt mot oss tills vi fattat poängen. PimPim har redan charmat sig in i våra hjärtan.

PimPim har även fått en kär vän i Dolly. Dolly väntade tålamodigt ut PimPim när han kom till oss. Om han låg under soffan låg hon bredvid soffan och om han förflyttat sig från soffan till ett nytt gömställe blev hon genast ställd och gick på upptäcktsfärd för att hitta honom. PimPim visade även han ett stort intresse för Dolly. Första dagen luktade han på henne och efter några dagar sökte han sig till henne och sedan dess har de varit oskiljaktiga. Han ska äta när hon äter, han sover gärna bredvid henne och om hon varit borta någonstans och kommer in i samma rum som han är i så springer han genast och stryker sig mot henne. De älskar även att busa tillsammans vilket dem gör ofta! Mattor och leksaker flyger överallt och de kör gärna race! Dolly har även agerat mycket som stöd för PimPim och hjälpt honom att överkomma många av de rädslor han haft.

Vi vill passa på att tacka akutgruppen för deras fantastiska jobb och för att vi fått adoptera två så fina katter och livsvänner i Dolly och PimPim.


Dela
Det här är några av de
katter som behöver hem,
klicka här för att se fler.Curry

Fräsen

Thelise

Max

Belz

Steve Purrington


Artiklar

Antal besökare

Totalt: 3341268
I dag: 6815Jourtelefon: 070 402 76 12Vi stöder Akutgruppen

Swish: 1236931729
Plusgiro: 58 84 73-9
Bankgiro: 727-2982
Alla pengar går oavkortat till nödlidande katter!
Org.nr: 802458-0287


[Jourhem] [Administrera] [Sitemap]
© 2009-2013 Akutgruppen - Design Roland Johansson efter en idé av Niklas Wanjura