Här är du: Hem/Katter//Tassavtryck/Belle & Vilde


Hej!

Här kommer en hälsning från Vilde och Belle!

Belle kom till oss redan för 1 1/2 år sedan och Vilde för 4 dagar sedan.

Belle är helt ljuvlig katt som alla smälter för! Hon är mjuk i sitt sätt samtidigt som hon kan fara runt som en blixt överallt när hon busar. Hon är kelig, nyfiken och älskar att busa. Att bli buren på ena armen av husse är en favorit och om han dessutom busar med henne samtidigt så är lyckan total! Hon viftar med sina små, söta tassar efter hans fingrar. Kommer det gäster söker hon kontakt direkt och undrar nyfiket vem det är, lägger sig gärna framför dem på köksbordet så att man säkert inte kan missa henne. Likadant när man sitter vid datorn så lägger hon sig framför skärmen och kan även gärna rulla över tangentbordet för att kela. Hon är oerhört social med allt och alla!

Belle var i akuthem hos Isabelle och Roland när vi köpte henne och de beskrev henne som ett popcorn! =) Vi kan intyga att hon fortfarande är det när hon far runt och busar! =)

Vilde fastnade vi för när vi läste om honom och kände direkt att det var rätt katt för oss. Vi behövde ingen betänketid utan bestämde oss omedelbart. När han kom hit i lördags så låg han först kvar i den öppna transportburen i en timme. Under tiden introducerade vi de två andra katterna och de två hundarna. Allt gick bra och Vilde gick sedan över till en kattkorg under köksbordet där han stannade i flera timmar och bara ville kela och kela! Efter det gick han in under våra sängar för att vara där ett par timmar. Sedan kom han in i vardagsrummet när vi tittade på tv. Där stannade han under resten av kvällen. När vi gick och la oss för natten var han först under våra sängar för att sedan under natten utforska klätterställningen och även trampa runt i våra sängar, prata och ville kela massor! =)

Dagen efter höll han sig under våra sängar några timmar under eftermiddagen då vi hade gäster. Efter att de åkt så kom han fram efter en halvtimme och var lika pratig och kelsjuk igen. Under kvällen gjorde han oss sällskap vid tv:n.
De följande dagarna har förflutit på samma sätt: han är pratig och sällskapssjuk under morgonen och några timmar på förmiddagen, sedan går han och lägger sig under soffan för att sova i ett antal timmar. Under sen eftermiddag och fram till läggdags så är han nyfiken, pratig och sällskapssjuk! Belle och Vilde har börjat finna varandra och gjorde igår flera försök till att börja leka med varandra.
Snabba rörelser kan få Vilde att snabbt gå iväg några steg men han är så stark i sitt psyke och har mycket mod så han gömmer sig inte utan kommer sedan tillbaka.

Hälsningar Katarina med familj


Dela
Det här är några av de
katter som behöver hem,
klicka här för att se fler.Curry

Fräsen

Thelise

Max

Belz

Steve Purrington


Artiklar

Antal besökare

Totalt: 3342929
I dag: 1467Jourtelefon: 070 402 76 12Vi stöder Akutgruppen

Swish: 1236931729
Plusgiro: 58 84 73-9
Bankgiro: 727-2982
Alla pengar går oavkortat till nödlidande katter!
Org.nr: 802458-0287


[Jourhem] [Administrera] [Sitemap]
© 2009-2013 Akutgruppen - Design Roland Johansson efter en idé av Niklas Wanjura