Här är du: Hem/Katter//Tassavtryck/Hanna och Sonia


Hösten 2004 hade vi bestämt oss för att vi ville ha en katt till. Vi hade redan Busan som eg. var en ensamkatt, men vi ville ha en till och vi tänkte iaf försöka. Mina ögon föll på en blåtabby-tjej som heter Hanna. Och vi bestämde oss för att åka hem till Hanna W och hälsa på Hanna och Hanna. Vi föll pladask för den lilla fräsmaskinen och hon fick följa med oss hem. Väl hemma gick det väl sådär att sammanföra de två, men skam den som ger sig. De lärde sig till slut att stå ut med varandra, men de blev tyvärr aldrig vänner. Men Hanna gick från att vara en osocial, otrygg lite småknäpp katt till att bara vara lite småknäpp. Och hon lärde sig att vi människor kan vara ganska trevliga när allt kommer omkring.

För ett år sedan fick vi avliva Busan och Hanna blev ensam. Detta var något hon inte gillade. Hon letade efter Busan, ropade på henne och saknade henne. Efter mina 9 ½ år tillsammans med Busan var jag inte villig att ersätta henne hur som helst så jag ville avvakta lite med en ny katt.

Tiden gick och vår äldsta son fick se filmen Bolt (den handlar bl a om en katt som blivit utslängd och är herrelös). Han säger att han vill ha en ny katt precis som Strumpan (i Bolt). Först är jag tveksam men sen säger jag ok, jag se vad jag kan göra.

Sagt och gjort, jag surfar runt på jakt efter en svart och vit honkatt, som dessutom är van med barn, och hittar Sonia. En helt fantastisk, underbar, trygg och gosig katt. Och hon älskar barn!

Hanna och Sonia blev snabbt vänner och de har så roligt ihop. De skojbråkar och kelar lite, fast de sover inte tillsammans.

Barnen älskar katterna och hanterar dem med den största respekt och kärlek.

Två underbara katter med en tuff start i livet är nu trygga, goa och älskade!


Dela
Det här är några av de
katter som behöver hem,
klicka här för att se fler.Curry

Fräsen

Thelise

Max

Belz

Steve Purrington


Artiklar

Antal besökare

Totalt: 3343040
I dag: 1578Jourtelefon: 070 402 76 12Vi stöder Akutgruppen

Swish: 1236931729
Plusgiro: 58 84 73-9
Bankgiro: 727-2982
Alla pengar går oavkortat till nödlidande katter!
Org.nr: 802458-0287


[Jourhem] [Administrera] [Sitemap]
© 2009-2013 Akutgruppen - Design Roland Johansson efter en idé av Niklas Wanjura