Här är du: Hem/Katter//Tassavtryck/Stella


Hej,

Vill bara ge en kort uppdatering om Stella. Hon har gjort stora framsteg sedan hon kom hit. Hon och hennes tilltänkta lekkamrat tycker förvisso inte alls om varandra, men relationen dem emellan har, efter mycket arbete, långsamt blivit bättre. Hennes absoluta favorit är vår största Maine Coon - hon tittar på honom med idoldyrkan i blicken. Hon vill gärna vara precis där han är och lägger sig gärna bredvid. Han är snäll mot henne och låter henne hållas men tycker måttet är rågat när hon borrar ner nosen i hans päls. Då går han därifrån, med henne hack i häl.

Det är fortfarande en utmaning att lyfta henne, även om jag lyckats ett par gånger. Däremot är hon kelig och pratar en del och leker gärna. Hon är också med i kvällsritualen när katterna får lite extra godis - så var det inte i början. Hon har också börjat rulla runt lite försiktigt så jag kan klia henne lite lätt på magen.

En av hennes favoritplatser är ute på balkongen. Vi har ett stort katt träd där, med olika nivåer så katterna kan sitta och spana. Hon gillar att lägga sig längst upp och titta ut över omgivningarna. Dessvärre är hon väldigt misstänksam mot kameran så det är inte alltid så lätt att ta några bilder. Här kommer dock några.


Dela
Det här är några av de
katter som behöver hem,
klicka här för att se fler.Curry

Fräsen

Thelise

Max

Belz

Steve Purrington


Artiklar

Antal besökare

Totalt: 3343004
I dag: 1542Jourtelefon: 070 402 76 12Vi stöder Akutgruppen

Swish: 1236931729
Plusgiro: 58 84 73-9
Bankgiro: 727-2982
Alla pengar går oavkortat till nödlidande katter!
Org.nr: 802458-0287


[Jourhem] [Administrera] [Sitemap]
© 2009-2013 Akutgruppen - Design Roland Johansson efter en idé av Niklas Wanjura