Här är du: Hem/Katter//Tassavtryck/Jojo


Jag heter JoJo da Costa.
Min akutmatte..som hon var från början. . och jag satte oss ner efter några veckor och så frågade hon om jag ville ha hennes efternamn för hon ville väldigt gärna att jag skulle vara i familjen för alltid och jag sa JAAA!
Jag kom från en människokille som hade några brorsor och systrar till mig men vi fick inte tillräckligt med mat eller fick gå på en riktig toalett..mådde inte bra.
Jag ville aldrig bli klappad av honom då han var läskig... och min päls gjorde ont.
Bor sen i december 2013 hos min matte Bianca och mina systrar MizzOnyx och MizzOpal. .dom är några är några år äldre än mig och min Stora Stora syster Ishtar som är en Jätte STOR hund..hon är lite läskig fortfarande fast hon bryr sig inte om mig.. Hon tittar snällt på mig och bråkar aldrig.
Min akutmatte fixade med min päls så att den klipptes och rakade bort det onda.
Mina andra systrar bråkade med mig när dom tyckte att jag hade haft min "smekmånad" men det var mest bråk typ "äh sluta med att vara så mesig och kom fram och umgås med oss nu" men nu är det coolers.
Vi sover..äter och lattjar ihop.
Jag talar om för matte när hon inte förstår att Onyxen vill komma in efter "kolla att allt är okej ute i grannskapet"promenaden.
Jag vill alltid ha dem godaste maten först men alla får samtidigt säger matte.
Det är mysigt när matte sitter på golvet och klappar på mig och borstar mig men jag blir lite sur och förnärmad när hon vill lyfta mig ..då går jag iväg.
Och jag sover Gärna i sängen med matte och syrrorna.
Klippa klor åker vi till något matte säger heter veterinären. . Jag vill gärna fixa det på soffan och när matte säger NEJ så tittar jag bara lagom oskyldigt på henne och suckar och går iväg med svansen högt högt uppe. ..
.Där så sticker dom mig och sen ryker klorna samtidigt som matte pussar på mig jättemycket vilket är skönt men jag är ju cool så jag låtsas inte om det.
Tycker inte så mycket om när det kommer andra vovvar eller människor som inte tillhör min familj men de som hälsar på ofta kan jag visa upp mig för på säkert avstånd.
Jag mår som en prins och vågar mer och mer hemma och matte säger att jag är hennes alldeles egna älskade kattkille.
Det var lite om mig JoJo da Costa


Dela
Det här är några av de
katter som behöver hem,
klicka här för att se fler.Curry

Fräsen

Thelise

Max

Belz

Steve Purrington


Artiklar

Antal besökare

Totalt: 3343377
I dag: 1915Jourtelefon: 070 402 76 12Vi stöder Akutgruppen

Swish: 1236931729
Plusgiro: 58 84 73-9
Bankgiro: 727-2982
Alla pengar går oavkortat till nödlidande katter!
Org.nr: 802458-0287


[Jourhem] [Administrera] [Sitemap]
© 2009-2013 Akutgruppen - Design Roland Johansson efter en idé av Niklas Wanjura