Här är du: Hem/Hjälpa till/Volontär/Volontär i Akutgruppen


Varje katt vi tar in i föreningen har en "kontaktperson" - en person som sköter kontakten med akuthemmet, bokar tid till veterinär, sköter adoptionen osv. Som volontär blir du i första hand en sådan kontaktperson men kan även hjälpa till med mycket annat - besöka nya akuthem, stå på mässor och loppisar, fånga in katter med fälla osv, bara fantasin sätter gränser!

Att du älskar katter är så klart ett måste, men inga förkunskaper krävs. Till en början kommer du få en fadder som hjälper till att slussa in dig i vårt sätt att arbeta tills du tryggt kan stå på egna ben. Vi har inga krav på hur mycket du ska engagera dig men ju mer du gör det, desto fler katter kan vi hjälpa. För att våra katter och akuthem ska få så bra hjälp som möjligt ser vi dock helst att du vet ungefär hur den kommande tiden ser ut även om du inte på något sätt binder upp dig för en viss tid.

Att vara volontär i Akutgruppen och hjälpa katter i nöd är otroligt givande och läraktigt och vi hoppas du vill göra resan med oss!

Vill du bli volontär eller har frågor? Maila oss!


Fler artiklar

Dela
Det här är några av de
katter som behöver hem,
klicka här för att se fler.Curry

Fräsen

Thelise

Max

Belz

Steve Purrington


Artiklar

Antal besökare

Totalt: 3329919
I dag: 416Jourtelefon: 070 402 76 12Vi stöder Akutgruppen

Swish: 1236931729
Plusgiro: 58 84 73-9
Bankgiro: 727-2982
Alla pengar går oavkortat till nödlidande katter!
Org.nr: 802458-0287


[Jourhem] [Administrera] [Sitemap]
© 2009-2013 Akutgruppen - Design Roland Johansson efter en idé av Niklas Wanjura